A kávézóban a nyári gumi akciókról beszélgettünk

A kávézó az a hely, ahol általában csajos dolgokról beszélgetünk. Körmök, sminkek, táskák, cipők, stb. … A nők és a kávé elválaszthatatlan szimbiózisban élnek egymással, ezt már csak tudom, hiszen én is nő vagyok. A barátnőim is tudják, és bár mindenki annyira elfoglalt, hogy csak ritkán tudjuk megengedni magunknak a pletykálás és a kávé örömét, azért ilyenkor mindannyian örülünk, hogy kicsit kiengedhetjük a gőzt.

Én úgy látom, hogy a baráti körben van két lány, akik egyedülállók, és sokkal jobban el tudnak beszélgetni egymással, mint közülünk bárkivel. Név szerint Nóra és Hajnalka. Egyik nap fel is vetett Hajnalka egy kicsit sem megszokott (legalábbis a mi beszélgetéseinknél) témát:

 • Na, és ti honnan vesztek autógumit?

A jelenlévők közül többen rávágták, hogy a férjük/párjuk intézi. Míg Nóra így szólt:

 • Én csak megrendelem a gumidiszkont.hu-ról.

A többiek néztek rá, majd Hajnalka megszólalt:

 • Micsoda? Ez egy kereskedés? Még nem hallottam róla!
 • Igen, én tőlük rendeltem legutóbb, akciósak a nyári gumik, már
  9490 Ft-tól lehet rendelni, és már másnap kiszállítják. Olykor, van úgy, hogy éppen sürgős, s akkor ez a legjobb megoldás!
 • S milyen típusú autógumikat árulnak? – érdeklődött tovább Hajni.
 • Nagy a választék, van Firelli, Michelin és Cooper is. Akár négyévszakos autógumikat is lehet találni. Azokkal van a legkevesebb gond! Valamint, szinte mindegyik gumijuk defekttűrő rendszerrel rendelkezik.
 • Ez nagyszerű – rebegte Hajni – Mert nekem esedékes lenne egy csere. A régi gumi már teljesen tropára ment.

Egyik barátnőm, Stefi így szólt:

 • Hát, majd a Tibit megkérem és segít!
 • Köszönöm, de nem lehet mindig a Tibit hívni! Kipróbálom a gumidiszkontot.

Tibi egyébként Stefi férje volt, és bár értett az autókhoz, autógumikat nem árult, és kedvezménye sem volt egyik kereskedésnél se.

Következő kávézásunk alkalmával, Hajni boldogan újságolta, hogy Nóra ötlete bevált. Megtalálta a honlap cím alapján a kereskedést, böngészett, majd felhívta őket, és egy nagyon kedves ember segített neki. Majd miután egy kis segítséggel sikerült kiválasztani az árban és minőségben is megfelelő típust, Hajni megrendelte az autógumit. Nagyon hamar megérkezett az új autógumi, és olyan jól nézett ki, hogy Hajni kocsija teljesen új fényt kapott.

 • És képzeljétek el, hihetetlenül könnyedén ment! Pedig Márk óta eddig azt hittem, hogy nekem ez nem fog menni, és nem fogok tudni jó ár-érték arányba autógumit venni a kocsimba. Főleg úgy, hogy nem is tudtam milyen kell bele! De most már tudom. És nektek is ajánlom a gumidiszkont.hu-t, mert tényleg türelmesek és kedvesek az emberrel, ami a mai világba nagy szó. – mondta Hajni.

Bizony Hajninak igaza van. A mai világba egy jó szó is nagyon sokat számít. És nagyon örülök annak, hogy a világunk fejlődik, és manapság már nem kell ahhoz egy férfi, hogy tudjon ki kereket cserélni, mert a nők is el tudják ezt intézni. Nóra és Hajni pedig példamutatóak ebben a tekintetben. Örülök, hogy a barátnőimnek tudhatom őket!