Home / Uncategorized / A legszebb szülinapi ajándék

A legszebb szülinapi ajándék

Biztos mindenki emlékszik, milyen, amikor egy ifjúsági sorozatért rajong a gyermeke. Emlékszem, gyerekként, hogy odáig voltam, az amerikai fiú együttesekért, majd mikor bejöttek mér nálunk is a divatba, a fiatal fiú együttesek, lecseréltem az amerikaiakat magyar csapatokra. te emlékszel, a kedvenc tini csapatodra?

A szülinapi kérés

Iker lányaink vannak, most lesznek, 12 évesek, nyár elején. Persze, mint a mi időnkben is, most is meg vannak a nekik tetsző tini csapatok, akikért rajonganak a lányok. A fél iskola oda van az öt tagú fiatalokból álló tini csapatért. Szerintem, 15-18 évesek lehetnek, a csapat tagjai. Persze nekünk már nyálasnak tűnő, csöpögő zenét játszó fiúk, mindenhol ott vannak. lehet kapni róluk szóló újságokat, még matricás albumot is láttam, pólót, tolltartót, mindent, amit el lehet képzelni!

Mivel hamar itt lesz a lányok szülinapja, megkérdeztem tőlük, hogy mit is szeretnének szülinapra?budapest-174098_1280 Mivel már nem olyan kicsik, így nem vagyok benne biztos, hogy örülnének az általam választott ajándéknak. Persze biztosan meg tudnám lepni őket, de mégis csak jobban örülnek egy általuk kívánt ajándéknak.

Szóval a lányok felé fordulva, feltettem nekik a nagy kérdés:

– Mit szeretnétek a születésnapotokra?

– Szinte egyszerre vágták rá, a kedvenc csapatuk nevét. Kész tervekkel álltak elém. Egyikőjük beszaladt a szobába, és egy papírral a kezében jött vissza, és közölte velem, a tényeket:

– A koncert Budapesten lesz, az árak 9300 forint, és 16000 forint között vannak. Persze, ez attól függ, hogy hová szeretnénk ülni, ezzel ők annyira nem foglalkoztak. Este 7 órakor kezdődik, és 3 órás lesz, így elég későn lesz vége. Tovább nem is sorolva az információkat, a kezembe nyomta a papírt, hogy megkönnyítsék a dolgomat.

Na, gondoltam is, most fel van adva, a feladat, hogy ekkora ajándékot vásároljak. Azért nem két forintról beszélünk, és a feljutás sem lesz egyszerű, mert későn lesz vége, így vonattal nem nagyon szeretnék menni.

A kész terv

Miután kész tervel álltak elő, pár nap gondolkodást kértem tőlük, hogy eldönthessem a kérdést. Átgondoltam, megvitattuk a párommal is, és arra jutottunk, hogy ha sikerül még pár embert magunk köré gyűjteni, hogy többen menjünk közösen, akkor lehet róla szó, hogy ez legyen az ajándékuk. Mikor ezt közöltük a lányokkal, repestek, a boldogságtól örömükben.

Gyors közvélemény kutatást végeztek az iskolában, a barátokat végigkérdezték, és én is telefonáltam párat, mivel tudtam, hogy a baráti körben is van olyan, akit lehet, hogy érdekelhet.

Miután lettünk ár olyan húszan, gyerekek, és szülők közösen, így úgy döntöttem, összehívok, egy csapatos megbeszélést, mondjuk nálunk, hogy a részleteket meg tudjuk vitatni.

Szombat délután, mindenkinek jónak tűnt, így abban maradtunk, hogy kettő órára mindenki odajön hozzánk. Egyre többen gyűltek össze, és már mindjárt tíz kislány volt rajtunk kívül, és a hozzájuk tartozó kísérők.

Megbeszéltük, hogy a legegyszerűbb, és a legkényelmesebb megoldás, mindenki számára, a buszbérlés, mert így mindannyian kényelmesen tudunk utazni.

A kislányok kicsattanva a boldogságtól hallgatták a beszélgetést, és most nem kellett egyszer sem rájuk szólni, hogy ne szóljanak közbe, és maradjanak csendben.

Este mikor már mindenki hazament, a gyerekek, az esti lefekvés előtt, odajöttek hozzám, és egy papírt nyomtak a kezembe, amire az volt írva:

„Köszönjük, a legszebb szülinapi ajándékot!” – Hát kell ennél több egy szülő számára?

About Author: